سفارش تبلیغ
صبا ویژن

آبی روز

پروتزهای سینه و ریسک ابتلا به سرطان سینه

پروتزهای سینه و ریسک ابتلا به سرطان سینه - آبی روز


 

  • پروتزهای سینه و ریسک ابتلا به سرطان سینه - آبی روز

    اختصاصی آبی روز: بازنگری سازمان دارو و غذای آمریکا در سال 2011 احتمال وجود یک ارتباط بین پروتز های سینه و لنفوم سلول بزرگ آناپلاستیک (ALCL) را آشکار کرد. و لنفوم سلول بزرگ آناپلاستیک یک سرطان نادر است که سیستم ایمنی را درگیر می کند. اگرچه، ارتباط بین ایمپلنت های سینه و سرطان به طور کامل شناخته شده و قطعی نیست.

    سرطان ALCL ممکن در قسمت های مختلفی از بدن مانند غدد لنفاوی و پوست رشد کند و به طور نادر ممکن است که در سینه هم دیده شود. به گفته موسسه ملی سرطان،ALCL سالانه در 1 زن از هر500000 زن در امریکا تشخیص داده می شود و ALCL در سینه تنها در هر 3 نفر از بین 100 میلیون زن دیده می شود.

    گزارش های سازمان FDA 60 مورد ALCL در بین میلیون ها زن در سر تاسر جهان را که پروتز سینه دارند گزارش داده است. بازنگری سال 2011، 34 مورد را شناسایی کرد و تعدادی موارد جدید هم از نقاط دیگر به FDA گزارش شده بود.

    محققین هنوز تعیین نکرده اند که آیا این بافت سطحی پروتزها است که ممکن است بر افزایش خطر ابتلا به ALCL تاثیرگذار باشد و یا اینکه این ارتباط بیشتر وابسته به نوع ایمپلنت است که از نوع سیلیکونی باشد و یا از نوع سالینی.

    وجود هرگونه ارتباط بین پروتز و سرطان با اهمیت است و مهم است که تمامی خطرات بالقوه مد نظر قرار گیرد. در صورتی که شما پروتز سینه دارید، یافته های جدید در برنامه درمانی شما تغییری ایجاد نمی کند و شما را مجبور نمی کند که پروتز خود را خارج کنید.

    به خاطر داشته باشید که احتمال ابتلا به ALCL بسیار دور از ذهن است و در حالی که تحقیقات در این زمینه ادامه دارد، شما باید به طور منظم برای مراقبت های معمول به پزشک خود مراجعه کنید و هرگونه علامت و نشانه ای مانند تورم، وجود توده و درد را بی درنگ به پزشکتان گزارش کنید.

    اگر شما می خواهید پروتز سینه را مد نظر قرار دهید با پزشک خود در مورد مزایا و خطرات آن صحبت کنید.